International 423 - Nieuwe bussen in de sturing vooraan

Beste tractorfannaten ik heb nog eens een vraag ik heb speling op mij wielen vooraan en een vriend van mij zegt dat het het beste is dat ik mijn bronsen bussen verander (nieuwe laten uitdraaien) maar ik wou eens willen weten wat hier de totale kostprijs van is omdat ik nog redelijk jong ben en alles zelf financier 😄

Deel dit topic

IH fan 1997

Reacties

jeroenfordmf
Spelling kan op meerdere plekken voorkomen;
- Voorwiellager (vaak kun je deze wat bij stellen om zo de spelling weg te werken. Pas op als die rauw of slecht rolt vervangen. Anders loop de naaf in en moet je die ook vervangen).
- Bussen
- fusee
- fuseekogels
- stuurhuis

koopvanderwalparts.com/-14048/ Op deze site kun je relatief goedkoop onderdelen krijgen en een prijs indicatie krijgen.
IH fan 1997
Alvast bedankt maar daarna moeten de bussen nog bewerkt worden met een draaibank of niet en dat kost veel geld denk ik ?
IHC-power
Nieuwe fuseebussen kan je gewoon bij de dealer ofzo op maat kopen, daar moet je niks meer aan bewerken. Dat zijn wel plastic bussen, maar de originele die erin zitten zijn ook van plastic. Ik heb het laatst nog gedaan bij de 423 van men opa. Eenvoudig karwei.
IH fan 1997
Ah oke want een vriend van mij vorige eigenaar heeft op zijn IH 633 nieuwe fusseebussen gestoken en zij dat dat hoge kosten waren en veel werkuren
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!