John Deere 1120 te koop.

Dag,

Ik heb nog een 1120 staan. waar ik niet aan toe kom om hem af te maken. Motor is gereviceerd, hydroliekpomp is nagekeken. verders technisch goede trekker. alleen zal er een nieuwe afdichtingset in het hefdeksel moeten. Uiterlijk is minder. Met of zonder achterbanden. De bredere spatborden zijn er af. en er is een set smalle bijgekomen voor een betere verhouding.

tractorfan.nl/picture/791555/

voor meer info pb 😉

Deel dit topic

Reacties

deeremeneer
Zijn de spatborden er nog wel bij? Het ziet er wel mooi uit met de brede spatborden. Wat is er aan de hydrauliekpomp nagekeken?
john deere 7810
@deeremeneer

het lijkt zo inderdaad wel mooi met die brede spatborden. Maar er zat aan de binnenkant te veel ruimte tussen. er zit nu een set smalle spatborden bij.

Hydroliekpomp is los geweest omdat het regelventieltje vast zat.
JD3010
Heb je deze nog te koop staan? Ik had wel willen ruilen met je brede spatborden.
john deere 7810
@JD3010

De brede spatborden zijn al naar een collega gegaan. Die is bezig met een 3120 op te knappen.

Heb nog wel een breed setje liggen. Maar die wil ik ooit zelf nog gebruiken. Hebben jarenlang in de schuur gelegen, zit geen deukje of spatje roest op.
JD3010
@john deere 7810 Op zo'n 3120 horen ook van die brede spatborden. Ik heb er nog een paar van mijn 1120 liggen, die er waarschijnlijk weer op komen..
john deere 7810
@JD3010

klopt maar die van hem waren helemaal verrot. Zijn die van jou er ernstig aan toe?
JD3010
@john deere 7810 Die nog wel te repareren hoor, al weet ik eigenlijk niet hoe ze er echt aan toe zijn. Ze zijn op de bekende plekken kapot, maar niet echt doorgerot dacht ik..

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (john deere 7810). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
12