Theorie t rijbewijs

Ik vroeg mij af of er misschien een boek is van de theorie van het t rijbewijs. Of een andere manier om dit te oefenen. En zo ja waar zou ik dat kunnen kopen?

Deel dit topic

Reacties

jordi 1455
Voor een theorieboek van het t rijbewijs moet je gewoon naar een rijschool gaan waar je een t-rijbewijs kan halen.
hier een link met de rijscholen waar t kan halen.

cbr.nl/download/…
coen-de-kok
Ik heb mijn Theorie al gehaald voor mijn T-rijbewijs. Bij verkeersschool Blom, ik heb daar een spoedcursus theorie gevolgd (2dagen van 8 tot half 5) we waren met alle 7 geslaagd, aanrader dus! ????
fendt_boer
Ik kreeg een code van mijn rijschool en daarmee kon ik op internet inloggen. Daar was een online boek en 10 oefenexamens. Heb gedaan bij ctr (jan de winkel) in goor.
NHfan97
@coen-de-kok SpoedCursus ?;p Ik leerde het een uurtje op gratisrijbewijsonline en ik was ook geslaagd.
fendt308-driver
@coen-de-kok kijk is aan goed bezig 👍
boegie
Is de theorie nog hetzelfde als bij het certificaat eigenlijk? Lijkt me wel toch?
ares697
@NHfan97 Dat is België neem ik aan?
ares697
@boegie Ik denk dat het niveau wel veel hoger is. Vooral op het gebied van verkeer.
JD 6430 The Best
Ik heb de theorie ook gehaald, gewoon aan een rijschoolhouder vragen, ik had de theorie online op de laptop.
andre-huizingh
theorie-leren.nl/ hier kan je t rijbewijs online kopen en daar oook online leren. ik heb het zelf ook en vind het prettig werken
NHfan97
@ares697 gratisrijbewijsonline.nl/ Ook voor nl hoor. Ik deed het inderdaad in belgië , maar daar zijn de regels hetzelfde hoor 😛 .
deutzfan2000
Allemaal bedankt voor de info! Weet nu wat ik kan gaan doen.
Check in onze webshop 'Theorie voor het T-rijbewijs': webshop.ontwikkelcentrum.nl/onderwijssoort/mbo/…. Met dit studiepakket bereid je je voor op het theorie-examen van het T-rijbewijs. Het pakket is zowel met een theorieboek als digitaal verkrijgbaar. Daarnaast krijg je toegang tot de online omgeving met toetsen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
1