Claas disco 260c

Heeft iemand ervaring met een maaier claas disco 260c? zijn dit goede maaiers, voordelen en nadelen?

Deel dit topic

Reacties

deutz431dx
Zijn goede maaiers hebben er thuis 1 en werkt tot nu toe goed werkt nu elf jaar bij ons en nog geen mankementen gehad.

nadeel vind ik is als je de maaier laat zakken tijdens het maaien dat de maaier soms wat overslaat maar als je hem eerder laat zaken heb je hier geen last van. voor de rest goede maaiers met weinig onderhoud wel zorgen dat de mesjes altijd scherp zijn anders laat die 2 kleine streepjes staan.
ronald73
Quote @deutz431dx:
nadeel vind ik is als je de maaier laat zakken tijdens het maaien dat de maaier soms wat overslaat maar als je hem eerder laat zaken heb je hier geen last van

Met andere woorden, dat is dus geen nadeel van de maaier maar van jezelf? 😉
deutz431dx
@ronald73 ja zo kun je het ook zien ja
fendt-vario
@deutz431dx dat heb ik ook met zwillen. Schudden. Cultiveren. Maïs zaaien. Echt een nadeel ja van die dingen ????????????
deutz431dx
@fendt-vario laat ik het zo zeggen er zijn maaiers die recht naar beneden gaan maar deze gaat eerst het buitenste deel aan de grond en dan het deel dicht bij de trekker en dan denk je dat die beneden is maar dan laat je zoon rug staan het is een beetje moelijk uitleggen.
fendt-vario
@deutz431dx ik snap wat je bedoeld. Eerder laten zakken denk ik ?
mf6290
@deutz431dx deze maaier heeft 3 veren aan de driepuntsbok, heeft u een idee hoe deze best afgesteld staan? er is ook een sleufgat met in de midden een rood streepje, is dit bij uw maaier ook zo? waar staat het asje dat in dit sleufgat zit tijdens het maaien of is dit niet van belang? heft u de maaier op de kopakker op met de hefinrichting van de trekker of met de hydraulische cilinder van de maaier?
deutz431dx
@mf6290 de veren zijn voor de bodum druk deze is bij een ieder anders bij ons staan ze goed.
heffen de maaier altijd op met de hydraulische cilinder hef blijf de gehele tijd op 1 hoogte. met zakken van de maaier hebben wij de cilinder drukloos.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1