Massey Ferguson 3080 - Speling deur

Hallo. De linkse deur van deze tractor sluit niet meer goed, ze wil zelfs niet meer in het slot gaan zoals het hoort... Je zit nu altijd met een spleet tussen de deurrubber en de cabine stijl....Er zit ook erg veel speling op de deuren t.o.v de rechtse deur. Zijn die pinnen wat aan de scharnieren zitten te vervangen ? Of op welke manier kun je deze speling verhelpen? Alle tips zijn welkom, alvast bedankt!
Tim-MF3080

Reacties

old man jose
SPANBANDUUUUUUUUUUH
marco steyr
Een paar busjes draaien en om de pennen doen (lassen ofzo)
mf6290
Ik dacht dat je de scharnieren kunt bijregelen tov de deur zelf, de scharnieren zitten aan de deur vast met behulp van inbusboutjes, als je deze boutjes een beetje lost kun je de scharnieren verschuiven op de deur. ook het pinnetje waar het slot in pakt kun door een beetje te lossen verschuiven. met deze 2 dingen kun je al heel wat kieren dicht krijgen.
Tim-MF3080
@mf6290 Dat van die inbusboutjes klopt maar zijn er dan meerdere gaten ? Ik zal ze is afdraaien dan voor zeker te zijn ! Bedankt!
mf6290
@Tim-MF3080er is per boutje maar 1 gat, maar dit gat is heel ruim en het boutje draait in een plaatje dat achter dit gat zit, op die manier kun je toch een beetje regelen
Tim-MF3080
@mf6290 Oh zo ok. Erg bedankt voor de info!
mf6290
@Tim-MF3080 graag gedaan
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3080 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!