Illustratie van:

Deutz D40L - originele gewichten

Weet iemand toevallig of er originele gewichten zijn van deutz die aan een D40L kunnen bedoel ik niet van die vierkanten. of moet er dan wat aangepast worden? Bijv. zo iets als op de link.

Deel dit topic

Reacties

deutzfanJos
Aan zulke gewichten kom je bijna niet aan. Je kunt ze na laten maken maar dat is ook zeer prijzig..
MartinZaandam
Gewichten na laten maken hoeft niet de hele wereld te kosten. Als je een "1 op 1" tekening maakt op wit papier met zwarte inkt en dat langs een scheepswerf brengt, kunnen ze met de kopieer plasma snijder uit elke dikke plaat (die ze daar wel hebben)jouw gewichten snijden. laat zien dat je liefhebber bent, neem wat mooie foto's mee, lukt meestal.
Fendt926Driver
Denk dat je zoiets moet hebben.



als je de maten hebt kun je ze laten uitsnijden zo origineel mogelijk. iedereen die ze ziet zal denken dat je de originele hebt omdat ze geen vergelijk hebben.
kunt altijd contact opnemen met de eigenaar van die gewichten om ze na te meten.
Fendt926Driver
Voor deze zitten ze ook wel voor maar dit is een 50 05

MartinZaandam
Aan één originele zou je genoeg hebben voor het aangezicht, zet je die voorop
Wimsumar
Beste MartinZaandam:
Quote @MartinZaandam:
één originele ......
zet je die voorop

En daar achter een stuk of 4 à 5 van piepschuim o.i.d., dan blijft zo'n (onbekrachtigde) trekker ook nog een beetje bestuurbaar (en zulk materiaal is zelf te bewerken). 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D40L ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
3