International 423 - fuseebussen en druklagers demonteren en monteren

Hallo iedereen ik ben bezig met sleutelen aan men voorassen en heb de fuseebussen gedemonteerd ik heb de oude slechte fuseebussen (plastik) eruit gehaad en heb bij een CaseIH verdeler nieuwe bussen, stofringen en druklagers gekocht maar nu krijg ik de druklager er niet af ik krijg hem niet over de verdikking bovenaan (dat er voor zorgt dat je kunt sturen ) en ik krijg hem er dus ook niet op? iemand advies?
ps: ik krijg ook men stuurkogel er niet vanaf?

Deel dit topic

IH fan 1997

Reacties

Dairy-Special
Ik denk dat je de spie er nog in hebt zitten. Deze kun je eruit halen met een nijptang of met een hamer en beitel eruit tikken.
old man jose
De stuurkogel zet je op spanning en dan met 2 hamers op de plaats slaan waar de kogel vast zit met 1 hamer slaan en de andere tegenhouden.
IH fan 1997
@Dairy-Special dus ik mag het eruit trekken oke zal nog wat proberen Ps: ik heb ze volgens mij bij jullie gekocht zaterdag 😉
IH fan 1997
@old man jose ja men had dit al eens gezegt tegen mij maar het lukt me niet zo goed maar ook dit zal ik nog eens proberen
Dairy-Special
@IH fan 1997 ja klopt
old man jose
@IH fan 1997

Je zet de stuurarm vast draait de stang erboven spant dan de kogel op en dan schrikken met 2 hamers, werkt het beste met hulp van een 2de mecanicien. Of mekanieker zeggen ze bij jullie toch?
casejxu
Laat het moertje er wel nog even 2a3 slagen op zitten met los halen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!