Gds klauwbekapbox manueel

Heeft er iemand hier ervaring met een gds klauwbekapbox? aan te raden of niet?

Deel dit topic

Reacties

Kamps
Heb t ding al bij meerdere boeren gezien, zijn er enthousiast over, wel met rubbermat
oosterof
Wij hebben er eentje. Bevalt goed! Alleen direct een rubbermat erin leggen inderdaad, dat traanplaat is veel te glad. Voor de rest allemaal stevig gebouwd (behalve de kettinkjes).
jan bevers
Hebben jullie een manuele of elektrische?
Wimsumar
Beste Jan Bevers: De GDS heeft naar mijn bevindingen veel te veel hekwerk en is erg tierelantijnerig met allerlei haakjes, kettinkjes e.d..
N.B.: IK bekap m'n eigen koeien en scheer ze (met name poten en buik/uier) in dezelfde werkgang in een zo eenvoudig mogelijke bekapbox (35 jaar geleden zelfgemaakt 😄 ).
"Wat er niet op zit, kan niet kapot gaan én niet in de weg zitten".

gds-hoofcare.com/dutch/manueel/
K zou eens bij de wopa je wensen voorstellen. Zij kunnen er wel iets goeds van maken. Wij hebben dr ook een, maar dan met alles hydraulisch. (voor professioneel gebruik)
Inter724
Prima box. Inderdaad op de kettingtjes na en traanplaat beetje glad. Maar das allemaal eenvoudig en goedkoop op te lossen. Kost de helft van een hydraulische en zeker zo goed.
CaseCS130
Prima box voor de gemiddelde melkveehouder. Heb je 200 koeien of meer dan zou ik voor iets zwaarders/hydraulisch kijken.
oosterof
Wij hebben een electrische
oosterof
Maar een hydraulische is ook wel heel mooi... 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
4