International 844 S - olie vullen achterbrug en versnellingsbak

Hallo
ik heb het olie van mijn trekker laten lopen omdat het nodig aan verversen toe was, nu heb ik de stop onder de achterbrug los gedraaid. daar kwam ongeveer 40 liter uit. en de stop onder de versnellingsbak heb ik los gedraaid. kan ik de achterbrug weer vullen door op de hefdeksel het potje los tedraaien waar een stokje aan zit en daar het olie in gieten? en de versnellings bak te vullen door de grijze langwerpige moer los tedraaien boven op het lange gedeelte van de versnellingsbak? en wat voor olie raden jullie mij aan voor in de versnellingsbak?

alvast bedankt

Deel dit topic

johndeerefann

Reacties

robbin lamers
Ik ben geen expert van inters, dus heb ook geen antwoord. maar misschien de volgende keer eerst weten wat er weer in moet en waar voordat je het eruit laat lopen. kan een leer momentje zijn.
johndeerefann
@robbin lamers ik ben hem aan het opknappen, dus kan heb toch nog niet weer gebruiken
AW217
Twee stoppen onder de trekker er uitgedraaid? Dit zijn de aftappluggen van de transmissie olie. Vulplug zit net vóór de stoel! De vulplug achter de stoel op de hefdeksel die jij noemt is van het aparte hydrauliek circuit! Dus niet proberen hierdoor je transmissie te vullen!
jo845xl
Hefdeksel is aparte olie voor hydraulische gedeelte .
Om versnellingsbak te vullen zit er aan de zijkant een grote moer , moer zit aan de linker kant op een deksel dat dan op zijn beurt tegen het koppelingshuis is gevezen.
Hoogte van de moer is tevens het peil , van zodra daar de olie gelijkkomt dat deze er terug uitkomt is de bak op peil .
ErDee
In het midden tegen de zijkant links zit nog een aftap plug. Rn dan vullen via de moer voor de stoel tot het aan de grote dop op het deksel links voor komt lopen. 80W90GL4. Tevens de trompetten(assen) doen! Van onder aflaten en dan via de bout op de zijkant vullen, dat is tevens niveau.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!