Maishakselen duitsland

Word er vandaag 11 okt ergens mais gehakselt in twente of net over de grens in duitsland

Deel dit topic

Reacties

ZetorTwente
Hier in Zuid-Oost Twente heb ik nog geen hakselaar gehoord vanochtend, Ik denk ook niet dat je hier in streek hakselaars gaat zien aangezien de meeste boeren wachten totdat de mais goed rijp is en dat is hier nog niet op alle percelen van zelfsprekend, en mede omdat de loonwerkers het hakselen nu nog makkelijk af kunnen blijven ze zondag gewoon thuis. In Duitsland hier vlak over de grens (Alstätte) schijnen ze al wel flink bezig te zijn geweest maar of ze vandaag ook bezig zijn?
reddream
Bedankt voor snelle reactie ga zo ff rondje toeren en dan zie ik wel . Maar zal wel rustig zijn en het klopt de meesten vinden het nog te groen
tone29
@reddream rondom eibergen misschien wel

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1