Ervaring met Rust-o-leum verf

Hallo is er iemand die ervaring heeft met Rust-o-Leum Combi collor verf voor het overspuiten van een trekker. De locale verfhandel zegt dat hij deze verfveel verkoopt aan hobbyisten die een oude trekker op maken, maar mijn trekker is meer go dan show.
en kan men dan zonder problemen de grondlaag weg laten?

Deel dit topic

Reacties

MulderDeutz1
Ik heb geen ervaring met rustoleum maar ik zou wel een grondlaag aanbrengen, is maar een kleine moeite en de andere verf dekt veel beter.
dx11
Als je het doet doe het dan gelijk goed. Netjes schuren, netjes afplakken en mooi in meerdere lagen spuiten. Is een dag meet werk, maar dan ben je er wel weer 20 jaar klaar mee
Hariems
Grondlaag zowiezo doen. En rust o leum is goeie verf. Verwerkt zich ook redelijk. Denk alleen dat je voor die prijs ook een andere lak kunt krijgen die net zo goed is. Zelf heb ik voor de wielen verf van kramp gebruikt en voor het plaatwerk heb ik verf gehaald bij de beer verfhandel in venlo. Lak is supersterk en ze hadden toen toevallig de juiste john deere groene kleur gemengd op voorraad staan. Zoals dx11 al zegt. Doe het beter een keer goed. Krijg je geen spijt van
oosterof
@dx11 Langer denk ik..... Maar je hebt wel gelijk. Wat bedoel je met meetwerk
johndeere 3650
@oosterof denk dat hij een dag meer werk bedoelde

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2