Illustratie van:

Volvo BM 4300 - dropbox werking

Hallo tf'ers ik heb een vraag over een volvo bm4300, er zit een gearbox en een dropbox in, wat is het doel van de dropbox en hoe werkt deze?

bvd jacob

Deel dit topic

Reacties

valmet6400power
Ik Google even en wat denk je?

It is a two speed gear box, with high and low range. It is hooked to the trans by a driveshaft and then the dropbox provides power to the steer axle and the two rear drive axles.
marco steyr
De dropbox zit na je versnellingsbak en brengt de aandrijving omlaag zodat er een as onder de motor langs naar de achteras kan en een naar de vooras. Vaak zit er ook een hoog/laag en 4wd schakeling in de dropbox
Husqvarna
Gewoon een tussenbak zeg maar, volgens mij zit er ook nog een sper in. Zit er op het dashboard geen handeltje met een hoog en een lage gearing.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 4300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
4