Welke blanke lak bij 1k lak

Ik wil mijn tractor spuiten ik heb al verf gekocht maar ik weet niet welke blanke lak ik moet kopen of kan ik dit ook met tinner spuiten i.p.v blanke lak? welk resultaat heeft het op je lak en wanneer moet je dat spuiten als de laatste laag lak nog plakt of als het droog is.

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Snap je zelf wel wat je hebt getypt? (netjes bedoelt)

je vraagt of er blanke lak over heen moet. dus beschermen
en vraagt of het ook met thinner mag. dus verfoplosmiddel

volgens mij haal je iets helemaal door elkaar
mf6290
Als je blanke lak koopt moet je van hetzelfde merk als de verf kopen, ik zou ook eerst een testje doen op een stukje plaat of zo. naar ik heb horen zeggen blijft de lak veel langer glanzen als je er blanke lak heb over gespoten en dit doe je best op een nog niet volledig droge laklaag. ik zou zeker eerst een test doen
Perfect
Let goed op de kwaliteit goedkope blanke lak word snel geel als die veel in de zon staat.
deutz d5505
Is blanke lak van granit klarlack goed?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
3