Illustratie van:

Breston Kipper - Demonteren telescoopcilinder

Is er iemand die een trucje weet met betrekking tot het demonteren van de kiepcilinder van m'n Breston kiepwagen.
De cilinder lekt behoorlijk, ik wil hem dus verwijderen om hem volledig na te kunnen kijken.
Het probleem zit het 'm in de kogel aan het eind van de cilinder. Deze zit in een huis aan de bak vast. Hoe is deze kogel uit het huis te krijgen? Iemand met ervaring?
Heb zojuist een foto op de pagina gezet voor meer info.

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Kan je die ring er niet uitdraaien?
radium45
Als je het onderwerp goed schoonmaakt zul je een seegering ontdekken, die verwijderen...
jelledexta
@radium45 die zit dan IN het "huis"? Via de kleine uitsparing die rechts van het gat zit, waar de kogel v.d. cilinder in gaat, kan ik met een inbussleutel een ring indrukken inderdaad. Als ik die ring indruk en vervolgens aan de cilinder trek, schiet die ring gelijk weer terug..
Straw
@jelledexta volgensmij zit daar idd een segelring in het huis die uitsparing is voor je segering tang. zou beginnen met bus remreiniger en lucht goed zuiver maken heb je genot van

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Breston Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
5