International 733 - onderdelen

Waar kan ik voordeling onderdelen (oliefilter / dieselfilter / luchtfilter / ...) bestellen voor IH 733 ? Iemand ervaring hiermee ?
DBRaymond

Reacties

ErDee
Bij de dealer
Oliefilter mann w930/7
Dieselfilter mann p917
Luchtfilter weet ik niet.
Pin me niet op de nummers vast maar ben me 99% zeker.
DBRaymond
Er zijn ook nog een aantal andere filters zoals die voor de hydrauliek. Dealer van Case bedoel je ? Welke olie zou je in zo'n tractor doen: één olie voor alles of apart en voor motor , en voor hydrauliek en voor achterbrug ?
ErDee
@DBRaymond met die univwrsele olies heb ik niets. Gewoon kopen wat er in hoort.beste gewoon naar de case ih dealer gaan en hytran voor de hydrauliek.motorolie voor de motor 80W90GL4 voor de versnellingsbak en alle filter van hem, dan ben je snel klaar en je weet dat het goed is.
Gewoon even naar de dealer gaan.
Heb je alles in 1 keer goed.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!