Rau speed check 2, wie weet hoe dit werkt??

Ik heb een rau speed check 2 in de trekker hangen. Wie herkent dit kastje en weet wat je er mee kunt (behalve de snelheid aflezen) en hoe werkt dat ding?
Als ik de wielsensor weer wil aansluiten, moet ik dat ding nog calibreren en zo ja, hoe?

Gr, marco

Deel dit topic

Reacties

marco steyr
...
hobbyboer
Het lijkt mij dat je er ook hectares mee kunt tellen.

Idd eerst wielsensor weer aansluiten en kijken of die goed telt (zit misschien een lampje op de sensor die gaat branden bij iedere passage van een stukje metaal, boutkop, wielring o.i.d.)

Daarna alle knoppen proberen totdat het bovenste lampje gaat branden, daar staat eichen en dat lijkt verdacht veel op ijken/callibreren 😉 en dan.... weet ik het ook niet meer, misschien proberen een waarde in te voeren of misschien telt hij wel zelf de pulsen van de wielsensor als je gaat rijden.
Probeer maar eens precies 20 meter te rijden en daarna kijken of je rijsnelheid klopt en indien nodig aanpassen.

Als dit allemaal gelukt is gaat de arbeidsbreedte eronder invoeren ook lukken, denk ik.

Misschien zit er ook nog een sensor bij voor op je hef om de ha teller in en uit te schakelen?

Succes!
marco steyr
Quote @hobbyboer:
hectares mee kunt tellen.

Daar was ik nou juist benieuwd naar 😉 er zit geen sensor op de hef maar ik denk dat je de hectare teller inschakelt door die rechtse knop om te zetten. En aan de onderkant zit ook nog een stekker waar je een zaaimachine oid op aan kunt sluiten??
hobbyboer
Quote @marco steyr:
Daar was ik nou juist benieuwd naar

Ik niet 😉 zonder dit ding ooit in het echt gezien te hebben durf ik wel met 99,99% zekerheid te stellen dat je hier ook hectares mee kunt tellen.

Gewoon proberen hoe die werkt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1