Kubota B7100 - vervang motor

Beste
Ik overweeg m'n versleten motor te vervangen. Bij yenibiz verkopen ze motoren met +/-800 uren en ze raden me de D950 met waterpomp(20pk) aan boven de D750 (16pk) 't zou ten goede komen voor m'n frontlader. Wat is jullie mening?

Deel dit topic

Duveltje

Reacties

Wimsumar
Beste Duveltje: Als je voorwielaandrijving hebt zal "volscheppen" van de voorlader ongetwijfeld 'krachtiger' gaan met 4 extra p.k..
Boerenjongen16
Gewoon andere minitrekker nemen... kosten lopen als snel op bij zulke dingen, daarmee dat ze niet super duur zijn, kan je beter een nieuwe nemen lijkt mij.
Fast Eddy
Ik weet niet of er verschil in de motoren zit. Maar ik zou wel vragen om een trekkermotor. I.v.m. draagvermogen de motor in de trekker is meestal ook het frame naar de vooras.
6920 JD
Wat kost die motor?
deutz dx 470
Is het niet beter om de motor te (laten) reviseren, weet je tenminste dat ja een 'nieuwe' hebt ????
Wimsumar
Beste 6920 JD:
Quote @6920 JD:
Wat kost

Een stukje tweede hands draadstaal (peilstok) kost al 3 tientjes(!)

tracpartz.com/nl/product-categorie/…
6920 JD
@Wimsumar ????????
jaap-paulusma
De D950 past niet zomaar voor je koppelingshuis.
Ik zou ook reviseren of voor een andere tractor gaan rondkijken
Duveltje
Allen bedankt voor jullie raad. De motor D950 zou 1500€ kosten (+/- 800u)incl. injectiepomp,dynamo en starter. Een nieuwe kost 2500€ telkens zonder BTW. Ik liet me wijsmaken dat reviseren ook minstens 2500€ kost...
YENIBIZ
De D950 motor past !

en met 4 PK meer !

lees maar de inlichtingen op: www.yenibiz.nl
YENIBIZ
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B7100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!