John Deere 6120 - airco

Ben op zoek naar een mooie JD om te kopen (in Servië). Vandaag een bekeken en ben er erg in geïnteresseerd maar een ding snap ik niet. bediening voor verwarming zit op plafond/hemel boven het stuur. tussen de speakers. 2 draaiknoppen, temp regeling en ventilatorsterkte. geen knop voor airco. beter bekeken zag ik een radiator, airco compressor alles aangesloten ventielen voor het bijvullen van freon en slangen die naar de cabine lopen. heeft ie nou wel of geen airco? iemand met soortgelijke traktor?

Deel dit topic

romanov

Reacties

romanov
Klein filmpje vd traktor
Dennis_dB
Dit is een SE uitvoering. Goedkope uitvoering zeg maar. Op de SE uitvoering waar ik wel eens op rijd. (6520) Zitten 3 knoppen, verwarming, ventilator en airco.
JD 6110
Ja wss een SE, uitlaat in de motorkap ( meestal ) vierkante werklampen, zwarte cabine stijlen, andere schakelpoken, geen uitschuifbare spiegels, en de ventilator knoppen midden boven je
romanov
Maar heeft ie wel airco of niet en hoe zet je het aan? want wel aircocompressor en geen aan/uit knop
JD 6110
Bij de andere versies met airco, gebruik je alleen die tuimel schakelaar naast het raam, naast de 3 ronde draai knoppen, 1 stand met kristal logo is zomer airco, en de cactus stand is voor in de winter ( is binnen 30 seconden de condens van de binnen kant van de ramen, en de stand in het midden is de airco uit, en alleen de verwarming. bij jou zo'n zelfde knop.???
romanov
Nee, alleen die rechter 2 knoppen zeg maar. maar dan boven het stuur. geen airco aan uit knop. en dat vind ik vreemd want hij heeft wel een radiator, compressor en alles onder de motorkap
fiatfan
Mooie trekker nog!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!