Illustratie van:

Guldner A3K - reageert niet vlot op het gaspedaal en start slecht.

Wat heb ik tot nu toe gedaan: nieuwe zuigerveren, brandstofslangen, kopspeling 0,9 mm nieuwe pakkingen, kleppen 4 keer gesteld, motor loopt goed, behalve dat hij niet erg vlot op het gaspedaal reageert, of is dat normaal?

Deel dit topic

Reacties

D439D
Inspuit probleem denk ik pomp of verstuivers laat deze eens controleren
Wimsumar
Beste Jaap-Terpstra: Dat is voor "ons reageerders" vanachter toetsenbord/beeldscherm niet te beoordelen of de trekker normaal loopt of niet. Gezien de klachten is informatie omtrent de compressiedruk, staat van verstuivers en toestand van het inspuitsysteem (pompcapaciteit en inspuittiming) wenselijk.
Hopelijk zijn aanvullende werkzaamheden correct uitgevoerd bij het vervangen van de zuigerveren (op z'n minst de bussen gehoond?)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner A3K ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
3