Hydrauliek

Ik zou een hydrauliek koppeling op mijn iseki TA210F willen zetten .. wie kan mij tips geven van hoe of wat? het is voor een kipkar.
er zit een voorlader op .

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Iseki TU1700TD: Als de voorlader enkelwerkend is:
Dan is het het eenvoudigste hetzelfde ventiel ook te gebruiken voor de kipkar. In de leiding naar de voorlader zal dan een T-kraan geplaatst moeten worden met een leiding naar de kieperaansluiting.

Ook kan op het hefdeksel een leiding/snelkoppeling gezet worden zodat met het bedieningsventiel van de hef ook de kipkar bediend kan worden.
Fendt926Driver
@Wimsumar jou tip is prima. Topic maker moet wel bedenken of hij genoeg olie op zijn trekker heeft om de kiper uberhaupt te kunnen kippen. Een optie bij een enkelwerkende lader is natuurlijk de lader laag doen als je kipt dan zit de olie niet in de cylinders maar in het reservoir
iseki tu 1700 td
De voorlader is dubbel werkend, dus ik zit met de retoer
Wimsumar
Beste Iseki TU1700TD:
Quote @iseki tu 1700 td:
retoer

Dan is de beste oplossing het ventielenblok te vervangen door eentje met 3 ventielen (een enkelwerkend ventiel voor de kipwagen er bij).
Fendt926Driver
Quote @iseki tu 1700 td:
de voorlader is dubbel werkend,
heeft de lader bediening wel een zweefstand? Dus hendel naar achter is lader heffen hendel naar vorenis lader zakken ( mer druk) hendel helemaal naar voren is drukloos de lader aan de grond laten zakken. Dan kan het wel met het voorlader ventiel
iseki tu 1700 td
Nee geen zweef stand
iseki tu 1700 td
Hallo ,ik heb het een en ander gemonteerd , zo als het zou moeten werken volgens de dealer .. nou mooi niet. ik moet nu de voorlader laten werken , en moet dan eerst bediening van de kar na beneden zetten dan werk de voorlader weer .. niet zo als het hoort.

is er dan niemand die mij kan helpen??

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
589