Illustratie van:

Fiat 411R - Hefinrichting

Hallo, ben een tijdje in bezit van een 411r (erfenis) maar ken er niet zo veel van. Heb probleem met hefinrichting! gaat volgens mij niet hoog genoeg en zakt ook onvoldoende. Ze heft wel zonder probleem cirkelmaaier maar onvoldoende hoog. Volgens mij werkt hendel ook omgekeerd. Iemand een idéé?

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Indo Loco: In onderstaande link het FIAT-411R instructieboek:

Engelstalig:
(Benzinemotor)
[url]tracteurs-someca.fr/docs/411rb_gazoline_eng.pdf[/…]

N.B.: Speciale aandacht voor figuur 20, de bedieningshendels voor omzetten van positie- naar trekkrachtregeling. (Hendel nr 9).
Vanwege het geringe hefvermogen van deze trekker kan het zijn dat de verticale hefstang (tussen onderste en bovenste hefarmen) zeer ver naar achtern is gezet. Dit geeft meer hefvermogen maar een beperkter slag van de hefarm.

Of, als Frans beter verstaanbaar is:

(+ Dieselmotor)
[url]tracteurs-someca.fr/docs/411r.pdf[/…]

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 411R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1