Buitenlandse stage

Hallo ,
Ik wil deze zomer misschien vertrekken op buitelandse stage , gewoon puur voor mezelf dus niet via school.
Maar ik ben nog aan het twijfelen tussen verder studeren en naar het buitenland gaan , dus ik vraag me af hoelang ik op voorhand heel dat gedoe moet regelen om op buitenlandse stage te gaan?
En welk land lijkt jullie het mooiste ? Ik ben van plan om binnen Europa te blijven , ik twijfel tussen Duitsland en Frankrijk .
NHfan97

Reacties

valmet6400power
Denemarken?

Beter nu al regelen, want de tijd gaat snel met zulk soort dingen!
Fendt926Driver
Probeer huizing harvest eens. hoor ik goede verhalen van en zij regelen veel zoniet alles
NHfan97
@Fendt926Driver ja maar daar vind ik meer advertenties naar canada en amerika enzo . Maar zal het nog wat in de gaten houden.
NHfan97
@valmet6400power Zou liefst eerst naar de opendeurdag van die school gaan.
jjthefrenchman
Mocht je naar frankrijk willen, pb me dan even. Ben boer in Normandie, en ken veel nederlanders hier in de omgeving.
NHfan97
@jjthefrenchman Bedankt , zal het onthouden!
jasper01
Woon in duitsland maar gelijk over de grens ook interresant
Snaky Bill
@NHfan97.
als je buitenlandse stage adress zoek kun je altyd bij mij te recht in Saskatchewan in Canada we zijn de grootste landbouw provincie in Canada, we hebben een irrigatie bedrijf daar
, en meer dan 87 studenten van de verschillende scholen al gehad over de 36 jaar dat we in Saskatchewan farmen, geef me een brichtje hier, en dan kunnen we Email adressen uit wisselen om zo snel mogelijk nog een Canadese werkvergunning te kunnen krijgen, see you soon.
tractorenfan
@Snaky Bill
Doen jullie enkel stage of ook als werkstudent? Ik moet namelijk geen stage doen, maar zou wel eens in het buitenland willen werken.
NHfan97
@tractorenfan Dat is eigenlijk ook mijn bedoeling , maar wist niet welke benaming ik er aan moest geven. Weet jij toevallig of er in het buitenland veel bedrijven zijn die daar aan meedoen?
Snaky Bill
@ tractorenfan en NHfan97 .
Of je werkstudent of niet we kunnen je altyd gebruiken je moet wel een werkvergunning aan vragen en dat is een jaar geldig, en NU is daar de tyd voor worden er maar beperkte hoeveelheid werkvergunningen uitgegeven de aanvraag daarvan kun je hier voor
doen by een Canadese ambassade, Mannen ik hoor van je,we kunnen altyd je er bij helpen zo ver dat van uit hier gaat.
deeremeneer
@Snaky Bill ik mag echt hopen dat je bedrijf daar anders is dan je manier van reageren hier. Door de reacties die je hier plaatst heb ik en nogal wat meer mensen hier geen hoge pet van je op. Ik zou wel eens wat foto's van je bedrijf willen zien en ik ben ook wel benieuwd hoe oud je nu eigenlijk bent.
JD3010
@deeremeneer 20 ongeveer, denk ik. Een paar jaar terug is hij hier in de buurt op stage geweest.
deeremeneer
@JD3010 oh ja het is al vaker gevraagd maar echt fatsoenlijke antwoorden krijg je nooit. Eerlijk gezegd komt er nooit echt iets nuttigs uit.
JD3010
@deeremeneer Hij zit lekker verweg opgeborgen.
deeremeneer
@JD3010 ja klopt.
tractorenfan
@NHfan97
Ik vraag mij juist hetzelfde af.
Stage heb ik al veel van gehoord, ma artikel zou het graag als werk doen voor een korte periode. En liefst daar ook een vergoeding voor krijgen (op zijn minst de reis betaald zijn, omdat die kosten al snel kunnen oplopen)
NHfan97
@tractorenfan Reis wordt normaal gezien wel terug betaald ook voor gewone stagelopers, onderdak wordt normaal ook altijd voorzien. En dan hoor ik sommige wel eens zeggen dat ze er wat verdienen , maar weet niet over wat voor bedragen dat gaat.
Als ik er heen ga is het uiteraard niet voor het geld, maar zou toch een beetje zonde zijn als je daar jezelf een half jaar kapot werkt en met lege handen naar huis komt 😛 .
tractorenfan
@NHfan97
Zo denk ik er ook over!
En ik heb hier 2 jaar terug van iemand gelezel die de reis niet terugbetaald kreeg, terwijl hij dit verwacht had.

Ik persoonlijk kan ook geen half jaar gaan. Hoogstens 2 maanden, wat het al minder interessant maakt. Zeker voor bedrijven over de oceaan
NHfan97
@tractorenfan Hier is wel ieder jaar een advertentie op trekkerweb, tijdens het maisseizoen zoeken ze altijd nog chauffeurs voor een paar weken. Misschien is dat wat?
tractorenfan
@NHfan97
Ja zeker, maar dat valt wat laat op het jaar voor mijn vakantie (juli-half september met eventueel herexamens in
En tijdens de maïs helpt ik al wel eens bij de loonwerker in het weekend.

Ik zou eerder dan iets in de graanoogst zoeken.
NHfan97
@tractorenfan Ja, zal vast wel wat te vinden zijn. Goed zoeken zou ik zeggen 😃 .
tractorenfan
@NHfan97
Haha das waar. Ik zou het Idd leuk vinden om enkele weken in de zomer te gaan werken.

Jij ook nog succes met je zoektocht.
Als ik jou was en 6 maanden weg kon zou ik zeker Snaky Bill van hierboven eens contacteren voor de vergoedingen enzo.
Ik denk dat dat wel echt een mooie ervaring is als je daar een half jaar kan gaan werken
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!