International 733 - hydrauliekfilter

Klopt het dat de hydrauliekfilter zich rechts schijn boven de oliefilter bevindt ?
DBRaymond

Reacties

dezw
Ja in stalen huis persfilter
Wimsumar
Beste DBRaymond:
Quote @dezw:
persfilter

En? Het aanzuigfilter ook gevonden?
DBRaymond
@Wimsumar We denken dat het beter is om eens een overzicht te hebben van alle filters en olies op deze machine. Kun jij ons daar even mee helpen , Willem ? Alvast bedankt !
Wimsumar
Beste DBRaymond:
Quote @DBRaymond:
een overzicht te hebben van alle filters en olies op deze machine.

Olie en de meeste(!) filters staan in de gebruikershandleiding.

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…

Het aanzuigfilter voor de hydrauliekolie staat prachtig afgebeeld op blz 152 (Pdf blz nr 170, onderdeelnummer 30) in het onderdelenboek:

drive.google.com/file/d/…

Ter aanvulling:

Het hangt van het type accu af, maar als er (6) dopjes op de cellen zitten kun je deze in in een emmertje lauw water uitspoelen om de ontluchtgaatjes/filtertjes van stof/vuil te ontdoen. Na afloop goed op laten drogen 😉
IH fan 1997
Ik heb hier ook lang achter gezocht maar als je is logisch nadenkt en het hydraulisch circuit volgt kom je er wel en zeker met een handleiding is de hydraulica een 'fluitje van een cent' bij zo'n trekker
IH fan 1997
De hydroliekfilter in het stalen huis vooraan (zijkant) van de trekker kan aardig vastzitten 😉
dezw
@Wimsumar ik zoek geen filters hoor beantwoordt alleen deels een vraag met een reactie sorry dat hij niet helemaal volledig is mijn excuses
DBRaymond
@Wimsumar Vooreerst zeer bedankt voor je gewaardeerd antwoord. Echter wij kunnen de aanzuigfilter met de beste wil van de wereld niet vinden... Zou die bij ons type elders kunnen zitten ?
DBRaymond
Onder de radiator bevindt zich opgevouwen schuimrubber , wellicht heeft dit niets met één of andere filter te maken , en nemen we aan dat dit gewoon verwijderd mag worden ?
Wimsumar
Beste DBRaymond:
Quote @DBRaymond:
bij ons type

Ja, ik ga er vanuit dat het bij een I.H.-733 hetzelfde zit als bij de 633 waarvan ik het onderdelenboek heb gelinkt en ook zelf heb geraadpleegd.
Het aanzuigfilter zit dan in het oliereservoir en is er uit te halen door de aanzuigleiding eerst los te nemen.

Het schuimrubber onder/rondom de radiateur heeft geen bijzondere functie. Verwijderen is zelfs beter te noemen aangezien er dan geen vocht en vuil zich op die plek kan ophopen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!