Illustratie van:

Leyland 245 - aankoop advies

Ik sta op het punt om een Leyland 245 te kopen. Zijn er nog bijzondere zaken waar ik op moet letten of rekening mee moet houden?? Alvast bedankt voor reacties en tips.

Deel dit topic

Reacties

basia
Gewoon alles goed bekijken zoals bij iedere trekker aankoop dunkt me ; stuurspeling , fusee pen ruimte , wiellagers enz , dan slaat ie goed aan , loopt mooi rond , koppeling werkt goed , schakelen gaat goed ( loopt niet uit een versnelling ook achteruit ?) Remmen OK ?

Wel heb ik misschien ten onrechte ; vragen over het verkrijgen van eventuele specifieke onderdelen, lijk me niet een trekker die hier massaal is geimporteerd .

Normale onderdelen zoals filters e.d. zal geen probleem geven .
case liefhebber
Als je eraan komt en hij staat buiten meteen aan de uitlaat voelen. Als hij koud is en hij start meteen is dat een goede zaak maar stel de trekker heeft start problemen en ze draaien hem van te voren warm heb jij daar niks van door en zit je later met ellende. verder moet hij niet te veel roken dan zijn de cilinders versleten en kan je schade krijgen. Als hij mooi loopt heb je een mooi ding. En natuurlijk ook de dingen die jij belangrijk vind bijv. interieur enz.

succes met de aankoop
case liefhebber
En of er niet te veel brandstof of olie aan het blok zit. Een beetje zweten is niet erg maar het moet niet druppen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Leyland 245 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
14