Tractor keuring

Is er inhoudelijk al meer bekend over de tractorkeuring?
Om wat voor tractoren en machines het gaat en wat precies de eisen zijn e.d

Deel dit topic

Reacties

mike_v
Ik blijf het vreemd vinden waarom men denkt dat men hier betere informatie zou kunnen verkrijgen dan bij de bevoegde instanties in het gemeentehuis om de hoek ...
fendtjecis
Op een gemeentehuis weten ze nu niet echt bepaald iets van trekers, laat staan een keuring. Op tractorfan heeft toch wel elk lid ervaring met tractoren en dus zullen er wel een heel aantal mensen zijn die al naar de trekkerkeuring zijn geweest.
barteltie
Opzich is de wel een vraag die duidelijk ze beantwoorden is. Het antwoord is nee.
Sanderrr
@mike_v Omdat dit een tijd geleden wel zo werkte. Hier op TF stond alles perfect duidelijk uitgelegd om het vervolgens allemaal zelf te moeten uitleggen aan de mevrouw van de gemeente, omdat ze er niks vanaf weet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0