Illustratie van:

Farmall D-324 - hefinrichting

Hallo,

ik heb sinds kort een farmall d324. Helaas zit hier geen hefinrichting op. Is het mogelijk om dit achteraf op te bouwen? Wellicht met onderdelen van een ander type? Nu heb ik er helaas niet veel aan.

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Cormick D-430
Gewoon hefblok van n D324 zoeken die kan je er zo opzetten
mickenik
Thnx! Daarmee bedoel je het hydraulische systeem onder de stoel?
wolseley
Is wel te doen,moet een ander hefdeksel op en een pomp met leidingen
Cormick D-430
@mickenik ja het hefblok waar de hefarmen aanzitten enzo, die van n 326 past geloof ik ook maar t licht dr wel aan wat voor n achterbrug die heeft een agriomatic (8+2) of een 6+2 (er komt natuurlijk wel iets meer bij kijken dan alleen eropdraaien en gaan natuurlijk) maar je kan er zeker een hef op bouwen
mickenik
Ok. Zou echt mooi zijn als het lukt. Ik dacht wel al dat het mogelijk moest zijn. Het gekke is dat er 324's zijn waar het wel op zit. Heb een goedkoper modelletje zeker haha.de achterbrug blijft dan wel hetzelfde he?
wolseley
Ja achterbrug blijft gelijk
IHCparts
Als je een hefdeksel, hydrauliekpomp en overige delen zoekt. Stuur even een mail: mccormickonderdelen@gmail.com
arjanWolfs
Ik heb de juiste onderdelen wel voor je liggen
Stuur maar een berichtje
IHC-power
Edwin Van den Elsen heeft al die onderdelen sowieso ook wel liggen: tel. +31(0)6-51197759. Wat prijzen vergelijken kan nooit kwaad. 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmall D-324 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!