New Holland TM 155 - voorwielaandrijving

Hier een uitgevallen voorwiel aandrijving.
iemand enig idee waar ik de storing moet zoeken?
jaap-paulusma

Reacties

Fendttrisixfan
Zekering
Fendt926Driver
Of de zekering of het lamellen pakket. had laatst zelf het lamellen pakket kapot van de xylon. alle buiten tanen eraf binnen tanden waren nog goed dus alleen de lamellen met buiten vertanding vervangen.
kijk eeerst of de 4wd lamp wel gaat branden dan weet je of het electrich is
newby
Hoor je een geluid? heb het gehad bij een
TM 125 dat de boutjes van de aandrijfas losgelopen waren
bugo
Ik weet niet hoe het bij tm zit, maar bij m`n tl zit een schuifbus die de aandrijfas uit de bak verbindt met de as naar voren, als de ring die de bus op z`n plaats houdt er af is en bus is verschoven is de aandrijving onderbroken.
hoest
Ooit gehad bij een trekker dat de voorwielaandrijving het niet deed toen toevallig de monteur er was voor en andere trekker gevraagd of hij daar ook even na kon kijken.
Hij kruipt eronder en er gelijk weer onderweg. Ja dat wil ik wel geloven de aandrijfas is weg.
Jaar erop vonden we hem terug in de invoer van de opraapwagen
rommert14
@hoest Wat n kwaliteit zeg...
hoest
Was een case maxxum 5150 zat op 1 kant op een soort aftakasstomp geschoven en op de andere kant met boutjes vast die dus losgelopen waren
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 155 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!