Illustratie van:

Fendt 822 - favorit load-sensing

Onze fendt 822 favorit zou load-sensing moeten hebben om een aanhangwagen te bedienen. Houd dit veel in om zelf te monteren? volgens de tekeningen van fendt zijn dit enkel twee leidingen de stuur leiding en de drukleiding. Klopt dit? of komt er nog een ventiel bij kijken? (de retour ligt er standaard al) mvg Dieter

Deel dit topic

Reacties

RobDeutz104
Wat wil je bedienen op die aanhanger dan?
deJong
Snuffel leiding. En de druk leiding. Retour is gewoon retour. je kunt ze van het blok van de hef afhalen volgens mij en achter op bouwen.
deJong
Want de hef wordt met loadsensing bediend. Zover ik weet. Er zal vast nog wel iemand zijn die er het fijne wel vanaf weet.
B - W
Dealer weet het fijne er ook wel van, die kan meteen de spullen op chassisnummer bestellen,dan heb je meteen alles op maat, en eventueel als je het zelf niet ziet zitten, ook de rommel monteren, ik meen dat de cabine er ook voor omhoog moet...
matzzz
Als jij een loadsense pomp hebt moet je op het hydro ventiel zoeken (staat in het werkplaats handboek) naar de juiste pluggen, die moet je eruit draaien en een nippel inzetten. Daarna een leiding naar achter met de juiste koppelingen en je bent klaar. Bij de dealer(abemec bijvoorbeeld) kun je leidingen kopen precies op maat.
Een power byond set bestellen en de juiste nippels er op zetten.
Wat voor aanhanger is het.
Normaal heb je dan alleen een rem nodig en niks meer ???
MaxxuM4ever
@Ferdinanddijkstra Ik denk een kipper met hydraulisch open gedwongen besturing, anders zou ik het ook zo 1 2 3 niet weten.
Fendttrisixfan
Is voor een opraapwagen...
dieter
Tis gelukt en het werkt. merci

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 822 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
14