Illustratie van:

David Brown 1390 - Natte remmen?

Hallo,

ik ben in bezit ban een david brown 1390, deze lekte olie bij de remhendel.
Daarvoor heb ik de bak waar ook het wiel aanzit erafgehaald, nu zat in deze bak een hoop olie, maar zag nergens een vuldop of iets voor de pijlen. Nu is de vraag komt deze olie uit de transmissiebak(door een lekke keerring) of horen deze remmen echt in de olie te lopen. Kwam toch al hauw een liter of 2/3 uit.

Deel dit topic

Reacties

ronniebee




DieterL
Zijn droge remmen!
Olie kan uit de versnellingsbak of de eindreductie komen.
Als er zoveel olie in stond, zit het gaatje aan de onderkant dicht..
Keerringen (2x) naar de bak zijn makkelijk te vervangen. De keerring naar de eindreductie zit achter de remtrommel, om die te vervangen moet de remtrommel eraf geperst / gestookt worden.
ronniebee
Dankjewel Dieter, kan inderdaad zijn dat het gaatje aan de onderkant dicht zit want hier zit een steun ondergebout met de ketting naar de hef achter. Zal deze dan ook maar direct verwijderen.

Alvast bedankt !

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 1390 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
5