Illustratie van:

Volvo BM 430 - gewichten

Best Leden,

Ik had een vraag of er origineel gewichten te koop zijn voor de volvo BM 430? Zoja iemand die ze misschien verkoopt of weet te staan? Zo niet zijn er wel andere gewichten die je er misschien aan kunt hangen zo ja welke?

MVg

Deel dit topic

Reacties

RVM
In principe zijn er geen speciale frontgewichten gemaakt voor de 430. Volvo heeft maar 2 type gewichten, de 35kg voor de 500/650/700 en latere 4 cilinders, en de 47kg voor de 6 cilinders. De 35kg gewichten zullen er mooi bij passen, nu nog zaak om er te vinden voor net geld!
DANOONTJE POWERR
En anders gewoon het rek aanpassen aan de gewichten die je wel hebt of goedkoop kunt kopen.
appie1967
@RVM er zijn toch ook 60kg volvo gewichten niet gegoten maar gesneden
RVM
@appie1967 heb die wel eens gezien maar ik denk dat namaak is van kuiken emmeloord of de plaatselijke smid. De SLMA, zeg maar de Zweedse Abemec heeft er destijds wel laten gieten van 47kg met ipv het BM tandwiellogo, het logo van SLMA erop.
appie1967
De loonwerker hier had ze vroeger aan een 800 ,ik denk dan eerder aan kuiken als de smid in dit geval ,of weet jij hoe het zit @janbossie

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
314