Hefarmen Mc cormick 624

Beste tf ers, ik zag gisteren wat olie bij de linker hefarm en tevens wat speling tussen hefarm en deksel. Rechts mankeert niks. Tevens hoor je een wat "smakkend" geluid als je de arm beweegt. Wat kan ik hier aan doen? Pak je die arm er zo af, nadat je de bout in het midden los draait?

Deel dit topic

Reacties

steyrlanzboy
Ik help je wel even met zoeken @Middenwijzend ken je messchien helpen
Jasper83
Niemand die t weet?
IHC-power
@Jasper83 de arm zelf pak je er inderdaad gewoon af door dat boutje los te draaien. Als je een smakkend geluid hoort, zal dat de olie wel zijn die ertussen zit. Voordeel van die olie is dat de arm er makkelijk af zal schuiven, nadeel dat je de o-ring moet vernieuwen die daar zit. Succes!
Jasper83
Fijn, thnx. Kun je die er zo uitwippen met een schroevendraaier?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1