Traptrekker kopen? Dat is dan 70.000 dollar…

Het Amerikaanse veilinghuis Aumann Auctions, veilt vrijdag een paar speciale trekkers. Taptrekkers om precies te zijn. Een ervan heeft een verwachte waarde van 70.000 dollar (62.000 euro).

Lees meer »

Deel dit topic

jordi 1455

Reacties

Wimsumar
Beste Jordi:
Quote:
speciale trekkers. Taptrekkers om precies te zijn.

Dat zijn inderdaad zeer waardevolle collectoritems. 😉
erik9831
Voor dat geld, toch liever het echte spul dan ...
mike_v
Deze zijn over nog eens x aantal jaren weer wat meer waard @erik9831. Een echte zal (in de meeste gevallen) alleen maar in waarde dalen 😉.
inspecteurfendt
Ik heb ook nog een staan + sproeier, bak, kar, ontmosser. Ik dacht aan 500 euro maar als ik dit zo hoor ga ik hem op "otk" zetten. Wie weet kan ik met de opbrengst een echte kope! 😃
pizza power
Ik heb er ook nog een staan met schuif graswagen kipper karretje hopelijk is die ook en paar duizend waard kan ik en kipper kope 😄
erik9831
@mike_v kan zijn, kan ook omgekeerd zijn. Men pa heeft ook een aanzienlijke collectie, misschien 1 van de grootste in belgië en nederland in zijn vorm. Maar gisteren waren sommige stukken niks waard, vandaag zijn ze een hype en morgen weer niks.

Zulke prijzen zijn eerder een investering dan een hobby. Het zijn altijd wel een leuk iets, die metalen trapautotjes of trekkers.
mike_v
Klopt ook weer @erik9831. Hangt natuurlijk veel af van de "markt". Maar van die "echte" oude, metalen autootjes zijn gewoon veel waard. Die die weg gaan voor het eerder genoemde bedrag, zullen wel de eerste van de reeks zijn. Unieke exemplaren dus. Kan goed zijn dat de tweede uit de serie exact hetzelfde is, maar een nul minder voor gegeven wordt ...
JD6930
Zou daar toch liever iets anders voor kopen. 😛
DennisWeerd
Wij hebben een inter traptrekker 😛 ook wel geinig
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!