Zetor vernieuwd Forterra serie en breid Major serie uit.

De Tsjechische fabrikant Zetor introduceerde hun nieuwste modellen op de Techagra beurs in Tsjechië, ook hoe Zetors toekomst er (mogelijk) uit ziet laten de Tsjechen hier zien.

De Forterra serie krijgt een nieuw type naast de hsx en hd staat er een cl (classic) serie op stapel, deze vervangt de oude (standaard) Forterra. En is voorzien van betere ergonomie. Alle Forterra typen zijn nu voorzien van een Fase IV motor en ledverlichting.

Major serie wordt uitgebreid, met onder andere een luxere versie met powershuttle, powershift en 40kmph. Het interieur van de Major serie is ook aangepakt.

Ook is er onder de naam 'Prototyp 50' een klein trekkertje geshowd van 50pk. Welke vooral in het kleine segment moet gaan werken.

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
En een mini Zetor.
ZetorTwente
@Fast Eddy Goed dat je het zegt, dacht dat het een uitbreiding op Major was, maar gewoon een heel nieuwe serie verkeerd gelezen. 😉
Fast Eddy
Ik hoop dat er eindelijk eens wat aan die hydroliekhandels op het spatbord hebben gedaan met de vernieuwde serie`s.
inter fan
Zonde van die kleine flut bandjes onder die nieuwe..
ZetorTwente
@Fast Eddy Geen idee, de Forterra HD heeft dat al anders, maar eerlijk gezegd stoor ik me niet aan die hendels. Maar anderen wel dus iets anders zoals op proxima zou niet verkeerd zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!