Illustratie van:

Steyr 190 - binnenwerk gezocht

Hallo, ik ben op zoek naar een binnenwerk voor het stuur. De worm zegmaar is versleten daardoor is de spelling te veel. heeft u of kent u iemand die een binnenwerk heeft? dan hoor ik het graag. met Vriendelijke groet, Christa Molenaar

Deel dit topic

Reacties

fendt2
Steyr gebruikt zf stuurhuizen. Deutz, guldner en fendt ook. Er zijn meerdere mogelijkheden. Maar er zijn wel kleine verschillen dus goed opletten.
christam
Oke bedankt voor de tip,
fendt2
Zag net een foto met daarop de worm. Zit er ook axiale speling op het tegen wiel.
christam
Worm is versleten daardoor is de spelling teveel op de wielen
fendt2
Begrijp ik maar als er in het tegenwiel ook speling kun je de speling verminderen. Dit is een simpele oplossing. Om een goed stuurhuis te vinden zal niet makkelijk worden.
christam
Ah zo, ja ik ga het morgen aan men vader even na vragen, dan laat ik het u even weten, bedankt voor de tip en hulp.
selten
Als het alleen het wormwiel is, kun je proberen te bepalen of het standaard DIN norm is. Als dat zo is kun je het zo redelijk goedkoop bestellen.
Anders zou je het ook na kunnen laten maken als ik het zo zie.
christam
@selten bedankt voor de Tip.
christam
@selten bedankt voor de Tip.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 190 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1