Renault 681 - hef zakt bij volgas

Beste wie kan me helpen? na de manchet van de hef vernieuwd te hebben zakt de hef bij volgas,Bij half gas werkt hij prima ,maar zo direct als ik vol gas geef zakt hij.???Bij de Renault dealer hebben ze dit nog niet mee gemaakt ,Wie wel??
limbo

Reacties

atlaspower
Heb je de leidingen goed aangesloten ? zit de stift waar de hefdeksel overheen zakt zit die goed qwa o ring ? Oftewel wel goed in elkaar gezet 😃 PS diepteregeling al na gekeken .
Jarno1h
Gaat niet toevallig door een overdruk doordat hij nu erg goed afdigt?
limbo
Eerst bedankt voor jullie reactie,ik weet niet of de deksel er goed op zit ik ga er van uit van wel dit is bij de dealer gebeurd,Ik ga er van uit dat zij weten hoe het moet.Maar dit hadden ze nog niet mee gemaakt,ik dacht misschien weet iemand hier wat het kan zijn,.Erg vreemd dit alles.
Wimsumar
Beste Limbo:
Quote @limbo:
ik dacht misschien weet iemand hier wat het kan zijn,. Erg vreemd dit alles.

En ik dacht, dat weet Limbo toch zelf wel? Ha zoveel hydrauliekvraagstukken ben je zelf toch de specialist?

tractorfan.nl/user/15877/…

Maar, doet de hef dat vreemde gedrag onbelast? Of ook met gewicht erin?
Wat is de druk van de pomp gemeten op de pomp en niet achter in een nippel ? Ik vermoed cavitatie maar daar kom je achter als je gaat meten.
limbo
Hoi Ja ik dacht ook dat ik veel wist van hydrauliek,maar door dat ik het op het moment druk heb dacht ik breng hen maar naar de dealer.Om ff terug te komen, hij doet het met gewicht er aan, als ik vol gas geef dan zakt hij neem ik wat gas terug gaat hij weer om hoog en blijft hij hangen,ik heb de druk gemeten en staat op 180bar, word overigs constant gemeten omdat ik er een meter vast tussen heb zitten.De meter zit direct op de leiding die vanaf de pomp komt voor de regel blok
atlaspower
@Wimsumar die loopt inderdaad al 4 jaar te kloten met zijn hef 😃
Wimsumar
Beste Atlaspower:
Quote @atlaspower:
kl#ten

Toch complimenten voor Limbo omdat hij er telkens weer in slaagt op ongelooflijke wijze de zaak te herstellen. 😉
En nu als 'hoogtepunt' een storing waar de meest doorgewinterde technici geen adekwate oplossing voor hebben. 😎
limbo
Gevonden. er is in het verleden een terug slag klep vernieuwd, deze is toen verkeerd gemonteerd .Het was ff zoeken ik hoop dat het nu eens afgelopen is.Gr
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 681 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!