Mc-Cormick D 430 - versnellingsbak

Hallo,
ik heb de deksel van de versnellingsbak er van af gehaald en nu krijg ik hem niet meer terug geplaats. de vorken vallen er niet goed in zo dat je niet meer kan schakelen. ik heb een AGROMATIC versnellingsbak. wat doe wij verkeerd.
groetjes Erik
erikmaasstaal

Reacties

JohnDeere5085
Probeer je hem in ze neutraal erop te zetten of in een versnelling?
Wimsumar
Beste ErikMaasstaal: Wat heb je aan de versnellingsbak en/of het deksel gedaan/versleuteld waardoor mogelijk de passing niet goed is?

Heb je de trekker (al dan niet bewust) bij het demonteren van het deksel in een versnelling geduwd en zet je nu de pook op een verkeerde plek bij de montage?
erikmaasstaal
We hebben niets gedaan alleen naar de tandwielen gekeken. Maar het heeft met de hendel van de grote en kleine gering die moet in een bepaalde stand staan denk ik want de armpjes in de versnellingsbak zitten in de weg dus je kunt de deksel niet recht er op zetten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!