Case cs 94 trage lift

Beste tf'ers ik heb een case cs 94 in mijn bezit nu is mijn vraag de lift zakt nogal traag is een volledig mechanishe lift is er ergens een regeling, naast men zetel recht heb ik een hendel maar die kan ik bijna niet verdraaien.
Graag jullie hulp
danku

Deel dit topic

Reacties

jippe
Is de hef de lift? of hoe moet ik dat zien?
Luca8210
@jippe jaja mijn excuses
jippe
@Luca8210 oh okee, is dit niet gewoon? als er tenminste niks in de hef hangt. of zakt hij nog steeds traag als er een werktuig in hangt? onze hef zakt ook traag als er niks in hangt
Sanderrr
Bij onze 844 xl zakte die ook eens traag. Na een onderhoudsbeurt hebben wij alle filters vervangen en toen is het beter geworden
jaap-paulusma
Zit er een hulpcilinder onder, deze kan ook veel tegendruk geven, o-ringen en afdichtingen die hard worden.
Overgestapt op andere (dikkere) olie?
Zoals @Sanderrr zegt, filters vervangen.
bugo
Heb het ook wel gehad dat de hef bijna helemaal niet meer wou zakkken, bleek dat de asjes van de hulphefcilinder vol roest zaten en was haast niet los te krijgen. Misschien even de cilinder(s) los halen en even testen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
25