Illustratie van:

Massey Ferguson Graaf-laadcombi - Hydrauliek leiding

Een stalen hydrauliek leiding van de MF 60 is gescheurd. Deze loopt onder de arm naar de bak toe en is gebogen en bedoeld voor de bediening van de klauw die op de bak zit. Weet iemand waar men een dergelijke leiding kan kopen.

Deel dit topic

Reacties

marc102
Het gemakkelijkste is om de leiding te vervangen door een slang. Maar een leiding is vaak netter. Misschien eens bij Pirtek ofzo vragen?
radium45
@ontsnapt B&N was vroeger de importeur maar die zijn de import van MF kwijt. Is montage van een hydrauliekslang geen optie?
wezel844-s
Kun je niet gewoon een leiding laten maken bij een mechanisatie bedrijf lijkt mij niet zo heel lastig.
Loeideutz
Zelf buigen of bij een mechanisatiebedrijf laten doen.
MartinZaandam
Bij jouw in de buurt een service bedrijf zoeken in Hydrauliek. Servicewagens die op de bouwlocatie slangen persen hebben vaak ook leidingwerk mee, zoals Pirtek er één van de vele is. Servicewagens hebben ook de benodigde snijkop-ringen en verloopnippels. Als je zelf handig bent, kan je ook een hand-buigset voor Hydrauliek kopen en zelf aan de gang gaan. Een servicewagen bestellen is (in afgelegen) al net zo duur als een buig en snijset en een lengte pijp

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Graaf-laadcombi ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1