Mc-Cormick D 430 - Demontage vooras

Bij het demonteren van de vooras, wil ik graag de fusees/bussen vervangen. Ik weet de exacte naam niet maar het zijn de verticale delen waaraan de wielen bevestigd zijn.
Alleen het losdraaien van de moer aan de bovenzijde is onvoldoende. Moet hij zo los komen? Of moet ik iets aparts doen?
Kortom hoe krijg ik dit los zodat ik de bussen kan vervangen?
Op verzoek kan ik een foto posten.
Stierken

Reacties

Wimsumar
Beste Stierken: Onderdelenboek met onder andere Mc Cormick D-430:

Pdf blz nr.: 301 en 330:

drive.google.com/file/d/…

AANVULLING:

(De)montagehandleiding:

Na het losdraaien van de moer moet je het armpje, welk met een conische verbinding (en spie) op de fusee zit, los zien te krijgen. Dit gaat het best door deze "klem"verbinding los te schrikken c.q. iets op te rekken. Neem een zware hamer en houdt deze stijf tegen de ring die om de fusee zit. Sla nu met een andere hamer met ferme tik, aan andere zijde tegen de ring.

stephane.freulon.free.fr/mc_cormick_international/…
Wimsumar
Beste Stierken: Het losschrikken met de hamerslagen kun je vergelijken met het doorgeven van energie zoals gebeurd met de kinetische b@llen van Newton.

Je slaat tegen de vastgeklemde ring en de hamer aan achterzijde springt weg.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!