John deere 3130 spruitstuk en kapwerk gezocht.

Goededag,
ik ben een john deere 3130 aan het opknappen. het gaat om het oudere type met het overstekende motorkapje. volgensmij was het rond bouwjaar 1970 als ik het goed heb. bijna alle onderdelen zaten erbij maar toch mis ik er nog een paar. het gaat om het frontje + de grill waar de koplampen opzitten, en de roosters aan ze zijkant van de motorkap. verder mis ik nog een turbo uitlaatspruitstuk. nou heb ik me wijs laten maken dat dit ook past van een john deere 3650.
als iemand iets verkoopt of weet te liggen zou die mij enorm helpen want ik heb al naar enkele bedrijven gemaild zoals meindertsma, van daele, dennis donckers. maar deze konden mij verder niet helpen
met vriendelijke groet,
Thomas

Deel dit topic

Reacties

3130ls
Handelsonderneming soppe zou nog weleens een spruitstuk hebben kunnen liggen.
Adri-JD850
Volgens mij zijn de trekkers alleen van buiten ge-update maar is het blok hetzelfde gebleven, er zal alleen verschil in de cilinder inhoud kunnen zijn.
Adri-JD850
Dennis Donkers Boekel.
3130ls
Piet Everts heeft veel plaatwerk heb je die al gehad
Wimsumar
Beste ThomasvW13:

Quote @3130ls:
Everts

Piet Everts Landbouw techniek Groningen:

evertslandbouwtechniek.nl/

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (thomasvw13). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
5