Illustratie van:

Fordson Dexta - Afgebroken scharnierpunt van heflat

Van mijn Dexta is de vaste scharnierpen van de heflat gelijk met de achterbrug afgebroken. Ik zou graag een nieuw onderdeel willen aankopen maar weet niet waar te vinden na heel wat tevergeefs zoekwerk. Heeft iemand ervaring met het vervangen hiervan. Ik neem aan uitboren, waarschijnlijk is deze geschroefd.
Henry

Deel dit topic

Reacties

oldtimergek
Het is onderdeel nr 957E-563 shaft. ik heb hem op tekening (pdf). Zit aan binnenzijde trompet met een moer. Vermoedelijk moet de trompet eraf, maar dat weet ik niet zeker. Er zijn wel dexta cq super dexta slopers. Nieuw niet te verkrijgen denk ik.
oldtimergek
Misschien heeft deze wel het onderdeel.
marktplaats.nl/a/zakelijke-goederen/…
FORDMF
Hallo,klopt inderdaad hij zit aan de binnenkant van de trompet vast met een moer maar om er bij te komen moet de trompet er wel af.
Je kunt ze nog wel nieuw kopen bij ,ik denk bij Harry Tijhuis trekkeronderdelen en bij Histoparts .com
dickt
Histoparts heeft ze wel, wanneer je deze bedoelt:
Differentieelkant
Heflat montage pen
Kosten € 16,50 excl. verzendkosten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta en hebben de trefwoorden heflat en afgebroken geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
155
TREFWOORDEN