John Deere en Lanz liefhebbers

Op 19 juni as. organiseren we weer de Oldtimershow Losser, dit jaar met de thema's John-Deere en Lanz. Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van deze merken door de jaren heen zoeken we zo veel mogelijk types van deze merken. Heb je er 1 staan of weet je er wat en heb je zin om te komen met je voertuig meld je dan snel aan! Deelname is geheel gratis en voor de inwendige mens wordt gezorgd. Aanmelden en info op www.oldtimershowlosser.nl. Ook andere oldtimers zijn van harte welkom op deze dag!

Deel dit topic

Reacties

TurnMeLoose
Ik heb er een, het is alleen te ver uit de buurt 😅
JD6930
Bietje ver weer helaas. 😞

Als er nou gewoon oo het evenemententerrein van de Beekse Bergen of gewoon oo een weiland daar in de buurt zo'n dag gehouden wordt. 😛

Kunnen verwegbezoekers het ook nog met speelland of safaripark de Beekse Bergen combineren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0