Hoe kom ik zonder kenteken van A naar B?

Landbouwtrekkers, motorrijtuigen met beperkte snelheid of mobiele machines die geen kenteken hebben omdat ze nooit op de openbare weg komen, moeten soms toch naar de dealer of het mechanisatiebedrijf. Deze voertuigen mogen met een zogenaamd handelaarskenteken (groene kentekenplaat met de lettercombinatie LH) wel op de openbare weg rijden.

Het handelaarskenteken kan bij het onderhoudsbedrijf worden gehaald en mag alleen worden gebruikt voor reparatie en onderhoud van het voertuig. Met een handelaarskenteken op het voertuig mogen er geen werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals transport met een aanhangwagen. Er mag alleen met een los voertuig naar en van de dealer of het mechanisatiebedrijf worden gereden.
Tinus

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!