Illustratie van:

John Deere 6010 Serie - Plafondbekleding john deere komt los

De plafondbekleding van mijn John deere 6110 komt los weet er iemand hoe dat ik het best terug kan herstellen

Deel dit topic

Reacties

johndeerefiat
Ik zou een nieuw plafond kopen bij John deere. Je kan er ook 4 parkers i n draaien. Plakke lukt haast niet.
Schluterfan
@johndeerefiat

Heb je al eens Pattex Contactlijm gebruikt? Neem de gel, strijk deze aan beide kanten in, laat een 15min drogen en dan een paar seconden goed aandrukken. Ik hoop wel dat de bekleding van JD "Pattex" verdraagt, want contactlijm mag je niet voor alles gebruiken. Best eerst de instructies een keer lezen in de winkel voor je het koopt en/of eraan begint.

Ik heb dit gebruikt om mijn trekker compleet nieuw te bekleden, echt super spul.
LandbouwLeistra
Bij ons gebeurt het met de bekleding links naast de bestuurders stoel 6510 en met de 6110 was het ook zo. Moeilijk om zelf iets aan te doen denk ik
+1
fendt818vario
@LandbouwLeistra Je bent niet de enige met dat probleem. Die John Deere van ons heeft daar ook last van.
StevenBomers
Ik heb hem geprobeerd te lijmen thuis maar dat liet weer los nu heb ik in de hoeken gewoon popnagels met een plaatje erachter erin gedrukt en dan blijft wel zitten
GerbertXL
Hmm, ik heb geen probleem met de bekleding maar bij mijn 6610 komt het hele hemeltje naar beneden, nouja, hij begint door te hangen. Iemand ervaring mee?
spotmelker
Gewoon met Bison - TIX gedaan, zelfde werkwijze als @Schluterfan Blijft prima zitten maar wel zorgen dat het goed schoon is.
fendt818vario
@spotmelker Ik denk dat ik het gewoon los laat zitten, ik heb er zelf geen last van. Zo te horen hebben meerdere trekkers daar last van.
spotmelker
@fendt818vario Denk dat ongeacht het merk de bekleding op den duur wel ergens loslaat, zolang het niet in het zicht hangt en niet in stofnest verandert is het eigenlijk alleen een optisch probleem
jd user
Bij mij 6400 laat ie ook los.Ik laat het eerst even zo,want hij dient nu voor een beetje zonwering. De zijkant hangt nu perfect om niet steeds de zon op je te krijgen.haha

Maar wat zou het .....ik trek komende herfst de heleboel eruit.Het heeft toch geen functie als het er tegenaan zit.Mooi origineel is het niet .
bjorn1120
Mijn stage in denemarken heeft het met 2 schroeven/parkers gedaan met 2 grote rubberen ringen in de hoek van het plafond allicht beter als het was.
Pieter99
Heb hetzelfde met de 6400, vooral als het warm is geweest of de zon er fel op geschenen had, had het proberen terug te lijmen met tec7. Maar aangezien de bekleding zo gaatjestof is, was dit niet zo een goed idee. Ik heb ook rondom schroefjes ingedraaid en hier en daar een klein ijzeren latje.
JDchris
Gewoon met een paar boutjes weer vastschroeven

(klik om te vergroten)

Zo hebben wij dit probleem opgelost
willemnh
Kitten
Pieter99
Het probleem als je het wilt plakken is dat er gaatjes in het stof zitten waardoor de lijm terug "kijken komt". Zeker als je zoals mij grijze tec 7 neemt😂

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6010 Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
2