Gezocht: Gezocht (massey) ferguson kipper of trailer

Gezocht ferguson kipper of trailer graag alles aanbieden of als u er 1 weet te staan dan hoor ik dat graag.

Deel dit topic

Reacties

David Bakker
Kijk eens in frankrijk agriaffaires.com dacht ik daar staan er wel eens op of leboncion.fr
boeremco
Ik wil best spul uit Frankrijk halen maar wat kost transport ongeveer weet u dat
David Bakker
Dat kippertje wat ik daar heb gehaald (zie mijn foto,s ) kon ik op een aanhanger achter de auto vervoeren . als het groter is kun je bij transport bedrijven informeren of ze het willen meenemen als retour vracht of zo . hoe groot moet die kipper zijn dan ?
boeremco
Ik wil een gewone 3 tons trailer
David Bakker
Zo iets als de mijn dus ? die kan gewoon op een auto ambulance . karretje weegt nog geen ton .
boeremco
Wilt u het misschien voor mij in de gaten houden voor mij dan kan ik binnenkort kijken wat transport kost voor zo'n ding en wat is een normale prijs voor zo'n ding
David Bakker
Op www.leboncion.fr zoeken naar remorque ( aanhangwagen ) massey ferguson . toen ik de mijn kocht varieerde de prijs heel veel zoek een orgineel mogelijke . In engeland is iemand die nieuwe laat bakken maakt voor de engelse verzie mocht de bak slecht zijn , die is bijna gelijk aan de franse . ik heb bij hem een nieuwe laadbak gekocht . ben daar ook zelf om geweest . het is wel handig dat je de franse taal goed beheerst . ik heb iemand laten bellen , die zuiver frans spreekt ,ze heeft ook nog een beetje van de prijs afgepinged .
boeremco
Oke kom u weleens vaker in Frankrijk voor spullen zo ja dan wil ik wel een deel van de kosten mee betalen en het geld voor de kipper want u weet waar u op moet letten
jannie2001
Zijn leuke kiepertjes zou er ook wel 1 willen is zeldzaam in nederland
David Bakker
Ik kom nooit in frankrijk om min kipper ben ik met de auto speciaal om gereden . op een dag heen en weer . je moet er op letten dat het frame goed is , een laadbak kun je nieuw kopen eventueel , mijn kipper viel achteraf ook veel duurder uit dan gepland om dat hij slechter was dan gedacht , maar dat heb je nu een maal , maar je hebt dan wel iets wat een ander niet heeft .
boeremco
David dat is hobby en ik ben nog jong en handig dus heb nog tijd zat om hem te maken en opknappen.
David Bakker
Ik weet het een hobby kost geld , dat is niet erg
boeremco
Ben nu bezig met opknappen van een Ferguson trailer uit Engeland. Op annatefka staat een compleet verslag

(klik om te vergroten)

Ben nu bezig met opknappen van een Ferguson trailer uit Engeland. Op annatefka staat een compleet verslag

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0