4wd john deere 2140 blijft aan staan

Hoi,
De 4wd van mijn 2140 blijft aan staan. Als ik de 4wd wil uitschakelen, gaat alleen het lampje uit maar de 4wd niet. Linker remlicht doet het ook niet. Wie weet wat dit kan zijn? Bvd.

Deel dit topic

ferry-knol

Reacties

Freekert
Mischien ergens een kabelbreuk, als je geen stroom geeft staat je 4wd aan.
hobby boer en co
Mechanische 4wd? bekijk alle zekeringen eens onder het dashboard. weet niet of het bij de 40 serie ook zo is, maar bij de 3350 is het zo dat er stroom op moet staan om de 4wd uit te schakelen, bij ons was een zekering kapot en zo bleef de 4wd aan.
jd user
Aan de cardanpot waar de as van de fwd uitkomt zit een draad met daaraan een blokje.Dit blokje ....ook wel spoel genoemd mag worden kan stuk zijn.Even sleutel 14 of sleutel 17 moertje eraf draaien en het blokje kun je er zo afschuiven.Nieuwe erop en klaar!
GdenOtter
Kan ook zijn dat de o-ringen om de as in de koppeling kapot zijn dan blijft ie er ook in staan.
De 4wd moet op druk losgaan.
ferry-knol
Bedankt voor jullie reacties! heb net kabeltjes door gemeten die op de spoel zitten. staat geen stroom op. ook al remlichten gecontroleerd, was het ook niet. ik denk nu zelf een kabel breuk in de + kabel.
Tom VB
Check je massa. Dat is vaak een probleem. Roest, vuil, etc etc
eppie1986
Het wil ook wel eens gebeuren dat de lasverbinding van het lager in de eindaandrijving van de Fiat, niet genoeg stroom krijgt. 😆
deeremeneer
@eppie1986 Euh wat?
selectford
De schakelaar kan het ook zijn.
deeremeneer
@selectford Dan zou het lampje toch ook niet werken?
selectford
@deeremeneer dat wis ik niet
Jwilmes
4wd is idd altijd aan. Zet je uit door met de schakelaar spanning op de solenoid te zetten. Dit werkt alleen bij draaiende motor. check de spanning op de solenoid (geelgroene draad) bij draaiende motor. Als deze er niet is is het den electrisch probleem anders moet je in de 4wd koppeling verder zoeken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden 4wd , lampje en stroom geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!