Gezocht: Gezocht, drukgroep, koppelingsplaten en krukaskeerring John Deere Lanz 310

Hallo,

Ik ben op zoek naar een drukgroep, koppelingsplaten en een achterste krukaskeerring voor een John Deere Lanz 310. Ik heb wat foto`s bijgevoegd voor de duidelijkheid. Het stickertje op de foto zit op de koppelingsplaat. Op de drukgroep heb ik het nummer F&S 250/250 gevonden, ook stond er 1802147000R GK2 in geslagen. Hierbij hoop ik dat jullie me verder kunnen helpen, een link of iemand die ergens een adres weet.

Alvast bedankt

Groet, Jim te Lindert

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

wilco-jd
Hallo

Delen voor John Deere Lanz 310 kan ik je wel leveren . stuur ma pb of kijk op www.spoorsite-twente.net voor vele nieuwe en gebruikte delen voor John Deere Lanz

Gr
Wilco Oolbekkink
jim353
@wilco-jd hallo wilco, kun je ook 3 losse vingers leveren?
wilco-jd
Moet ik efe kijkken, of dat lukt
jim353
@wilco-jd oké, zal mooi zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0