Pottinger hit 80 demonteren

Ik heb een lager kapot uit een element van de schudder maar ik krijg hem niet uitelkaar , het element met het wiel en de tanden en het grote tandwiel heb ik al los , en ik zie het lager zitten achter het kleine tandwiel maar weet niet hoe ik de aandrijfas er uit krijg, misschien iemand die dit wel weet alvast bedankt en groeten van andre.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Andre39Q: Ik kan helaas geen onderdelenboek vinden.
Wel een foto. Vermoedelijk ben jij ook zover met demonteren.

Ik denk dat je de (gietijzeren) rotorkop los moet nemen van de rest van de machine om zo de defecte "module" verder uit elkaar te kunnen halen.



andre39q
Was het maar zo eenvoudig @Wimsumar maar mijn schudder heeft geen aangeschroefde flensen maar de buizen zijn er ingeperst die krijg je niet los. Het is wel het lager wat je achter het tandwiel ziet zitten Ik ga morgen nog wel even proberen
Wimsumar
Beste Andre39Q:

Quote Reactie van @andre39q:
morgen

Vraag, bij Pöttingerimporteur Duport, of ze je een digitale onderdelenboek van dit schuddertype toe willen sturen. Op de downloadpagina van hun website is deze niet aanwezig.

duport.nl/nl/contact/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1