Handsfree bellen in de tractor

Beste tf´ers,
Ik zit er aan te denken om in mijn deutz dx 3.30 een nieuwe radio te zetten met bluetooth bel functie. Heeft iemand ervaring met handsfreebellen dat in de radio is ingebouwd? Is de geluidskwaliteit goed, verstaan de mensen aan de andere kant van de lijn mij goed
Op het werk zit in de tractor gewoon een Parrot dat werkt prima, maar dat is mij maar te duur.

Groeten Harm

Deel dit topic

Reacties

dombras
Bij ons in de steyrs zit dat ook werkt goed. Ligt veel aan het geluid in de cabine
radium45
Ik had een JD radio met deze functie. Geen ene donder waard. Koop gewoon een Parrot.
+3
Wilting NH
@radium45 jd radio, daar heb je het al 😂
mbvaltra
@Wilting NH

Die +1 komt van @Fendt926Driver zeker 😂
+1
walrus
Handsfree in een deutz dx 3.30? lijkt me geld verspilling. Je verstaat elkaar al amper als je met ze 2en in de cabine zit.
ares697
Met vol gas kopeggen in een oude new holland vond ik gewoon bellen al een uitdaging. Lijkt me in een dx niet veel beter.
ZetorTwente
M'n vader had laatst een mobiel gesprek met iemand die bleutooth op z'n trekker had een bult lawaai en weinig verstaan aldus mijn pa.
Andre150
Heeft weinig zin met zoveel lawaai
DANOONTJE POWERR
Je hebt ze met een los microfoontje, als je die dichtbij je gezicht hangt gaat het wel maar ideaal is dat ook weer niet.
fastrac3155
Ik heb laatst in alle trekkers nieuwe bluethooth radio's gebouwd, gaat redelijk goed, als je maar met een losse mic pakt en die zo dicht mogelijk bij plaatst, en wel de cabine dicht en de achterruit op slot.

Heb dr ook geprobeerd met de mic in ut frontje maar dat werkt niet

Vrees echter dat je cabine te lawaaierig is voor bleutooth bellen
nielsve
In een moderne trekker is dit geen probleem, wij hebben 3 mf's uitgerust met bleutooth radio en een losse mic. werkt super. echter in oudere trekkers waar nogal veel rumoer is in de cabine gaat dit volgens mij niet goed werken.
stegboer
Werkt super in een nieuwe trekker de cabine is geluids arm ma op een dx denk dat het nie werkt
Fordje4600
Wij hebben een parrot in de liebherr kraan die niet veel lawaai maakt maar die parrot is zo irritant en slecht. Mijn vader heeft gewoon de kabel doorgeknipt en het ding eruit geflikkerd
Alwin Groothuis
Wij hebben het in onze nieuwe trekker wel
Bij ons werkt het wel goed
JoramH
Ik gebruik al een tijdje een JVC KD-R861BTE en deze werkt in de trekker heel goed, kan tijdens het schudden of harken rustig een gesprek voeren met (dak)raam open. Heb wel in de instellingen het volume van de microfoon wat opgeschroeft, want dat scheelt al een heel stuk.
harmkevanacht
@JoramH
In wat voor tractor heb je die zitten?
JoramH
Quote Reactie van @harmkevanacht:
In de hakselaar heb ik altijd een bluetooth oortje.

JD 6230Premium
walrus
In de hakselaar heb ik altijd een bluetooth oortje.
Dat werkt wel goed.
stegboer
Wij hebt een Pioneer in een agrotron 630 zitten dat werkt perfect moest alleen de draden van de voor luidsprekers om draaien met achter luidsprekers

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden deutz en ervaring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
6
TREFWOORDEN