Trekkertrek Veerle-Laakdal afgelast door noodweer



Originele beschrijving

Bij deze moeten wij tot onze grote spijt melden dat we net hebben moeten de beslissen om onze trekkertrek en fuif volledig af te lassen. We hadden er woensdag nog alle vertrouwen in maar met de neerslag van gisteren en vanmorgen en eveneens rekening houdende met wat er nog verwacht wordt de komende uren, zijn we tot deze beslissing gekomen, we hopen op jullie begrip en hopen op jullie talrijke opkomst in 2017.

Deel dit topic

Reacties

nielsve
Dju, das zonde. Nu had ik eens tijd omdat ik niet met al die beregenings haspels moet rondsleuren. En nu is het weer te nat 😢
tractorenfan
@nielsve
Is inderdaad zonde. Maar beter dan dat ze alles zaterdag zouden moeten evacueren als er een zwaar onweer losbreekt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN